Uncategorized

Sök Utbildningsansvarig

Sök Utbildningsansvarig

Dina arbetsuppgifter
Som utbildningsansvarig inom LinTek har du som huvuduppgift att bevaka och förbättra kvaliteten på de utbildningar som ges vid Tekniska fakulteten. Dina dagliga arbetsuppgifter kan innefatta att representera studenter och föra fram deras åsikter eller att hjälpa enskilda studenter med utbildningsrelaterade ärenden. Som UAs har du dessutom ansvar för att utse och samordna studeranderepresentanter som sitter med i olika mötesforum på LiU. Du kommer även att ansvara för LinTeks pedagogiska pris, Gyllene Moroten.

Som utbildningsansvarig får man en stor inblick i LiU och Tekniska fakultetens struktur och arbete samtidigt som man är en del av Kåren och dess verksamhet. Utbildningsansvarig ansvarar också för LinTeks egna kursutvärderingar som görs med hjälp av sektionernas Studienämndsordföranden och klassrepresentanter.
Under tiden som UAs arbetar du självständigt, men i samarbete med andra heltidare inom LinTek och utbildningsansvariga från andra kårer vid LiU. Du kommer även att ha möjligheten att diskutera utbildningsrelaterade frågor med representanter från teknologkårer vid andra lärosäten i Sverige.
Vem är du?
Posten passar dig som har ett intresse för utbildningsfrågor och kan se helheten på olika problem som kan förekomma. Du är tydlig i din kommunikation och kan framföra olika åsikter.
Som person är du strukturerad och kan organisera ditt arbete på ett noggrant sätt och har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.
Mycket av det som diskuteras på LiU är långsiktig och strukturen innebär att majoriteten av ditt arbete inte alltid syns även om arbetet gör skillnad för studenters utbildning.

För att få veta mer och ansöka maila till: kso@lintek.liu.se