Hem /

TILLGÄNGLIGA POSTER

Vi söker alltid engagerade studenter för att driva Lintek framåt. Inom LinTek finns det flertalet poster där man kan engagera sig ideellt både som heltidsarvoderad eller vid sidan av studierna. På den här sidan dyker ansökan och information upp när det finns en grupp inom LinTek som rekryterar.

Sök LinTeks utskott

LinTek Näringsliv

LinTek Näringsliv är utskottet som fixar lunchföreläsningar, workshops och andra samarbeten med teknologernas framtida arbetsgivare. Vi håller också i tre temaveckor per år – Klimatveckan, FramTech och Days of Diversity – där företag och studenter samlas kring ett visst fokusområde. Nu söker vi dig som gillar att fixa event, snacka med företag och vill ta chansen att utvidga till kontaktnät i år. Häng på, det blir kul!

– Gruppledare: Leder utskottets dagliga arbete och ser till att det flyter på. Arbetar nära LinTeks näringslivsansvarige för att tillsammans säkerställa att utskottet fungerar så bra som möjligt.

– Marknadsföringsansvarig: Har huvudansvaret för marknadsföringen av utskottets evenemang och temaveckor. Säkerställer att det finns grafiskt material, trycksaker och annat kul marknadsföringsmaterial inför respektive aktivitet.

– Eventansvarig: Ansvarar för att det praktiska som ska göras kring temaveckor och andra event blir gjort. Uppgifterna innefattar allt från att boka sal och beställa mat till att se till att någon sätter upp ballonger.

– Företagsansvarig(a): Är företagens kontaktperson(er), innan, under och efter eventen. Gör det så smidigt som möjligt för företagen att samarbeta med utskottet och är dess ansikte(n) utåt.

Eventutskottet

EventU är LinTeks interna evenskott. Som medlem i EventU planerar och genomför du evenemang som riktar sig till alla som är aktiva i LinTek.
Bland annat planeras Kåraktivas sittning på våren och hösten, och ett antal mindre evenemang så som filmkvällar, prova-på-klättring och spelkvällar.
Till EventU passar du som är kreativ och tycker om att planera evenemang av alla storlekar!

De poster som söks är:
– Vice EventU-Ansvarig
Vice är den person som tillsammans med Evenansvarig har en övergripande koll på vad som görs och ska göras i utskottet.

– 2* Kåraktivasansvarig
Kåraktivasansvariga har ett större ansvar för de två Kåraktivas-sittnignarna som genomförs året.

– 2* Eventansvarig
Eventansvariga har ett större fokus på de mindre, kontinueliga event som planeras av EventU. Denna post har den största friheten att komma på egna idéer.

Marknadsföringsutskottet (obs enbart HT21)

Är du en kreativ person som vill lära dig mer om design och foto? Vill du att det du skapar ska synas för alla eller är du en fena på sociala medier? Då är detta ett utskott för dig. Marknadsföringsutskottet (MafU) tar bilder, skapar tryckmaterial, planerar rekryteringar och spelar in videos till LinTeks olika events.

I det här utskottet jobbar vi alltså med allt som har att göra med kommunikation och kreativitet. Just nu söker vi efter taggade nya medlemmar att fylla på utskottet med så om du är taggad på kreativt skapande är det bara att söka!

Mattehjälpen Linköping

Mattehjälpen är LinTeks utskott där studenter hjälper andra studenter med matematikproblem och här behöver vi nu ett nytt gäng mattecoacher. I Mattehjälpen arrangerar vi bland annat mattestugor; pass där man kan komma och få hjälp med matte, crash courses; föreläsningsserier som sammanfattar de viktigaste delarna av en mattekurs inför tentaplugg, och massa annat kul!

Man behöver inte vara expert på matte och kunna svara på alla frågor för att söka till mattehjälpen, ett intresse för matte och vilja att hjälpa andra är det enda som behövs!

Ansök eller nominera till något av utskotten här senast 3 Oktober: https://podio.com/webforms/26659210/2026234

 

Valberedningen

Valberedningen söker nya medlemmar!

Som medlem i LinTeks Valberedning får du vara med och bestämma vilka som sitter på förtroendeposter, samtidigt som du får en helt ny insyn i LinTeks verksamhet! Du får dessutom ta del av alla förmåner som ingår i att vara kåraktiv! Inga förkunskaper krävs för att söka, vi letar efter dig som är driven och strukturerad.

Ansök eller nominera här.

Kårledningen

Kårledningen består av olika poster som tillsammans jobbar med en mängd projekt. Man får driva allt som har att göra med sin post men också jobba med ett engagerat och kul gäng inom andra områden, som LARM, mottagningen och SOF. Förkunskaper inom områdena är meriterande men inget krav. Vill du veta mer om posterna och kårledningen kan du läsa om dem här.

Just nu har vi öppen ansökan till följande poster:

• IT-ansvarig (deltid)

Ansök eller nominera här

 

Intresseanmälan

Om en ansökningsperiod inte är öppen för tillfället men du vet att du är intresserad av ett engagemang i LinTek  kan du intresseanmäla dig i förväg här: Intresseanmälan LinTek engagemang
Vi kommer sedan kontakta dig när ansökningsperioden öppnar.

Olika poster söks vid olika tillfällen under året. Om du är intresserad av en specifik post kan du kolla på hjulet när vi söker och läsa mer på länkarna längst ner.