Hem /

TILLGÄNGLIGA POSTER

Vi söker alltid engagerade studenter för att driva Lintek framåt. Inom LinTek finns det flertalet poster där man kan engagera sig ideellt både som heltidsarvoderad eller vid sidan av studierna. På den här sidan dyker ansökan och information upp när det finns en grupp inom LinTek som rekryterar.

Projektgrupp Kårstugan

LinTek har äntligen köpt en kårstuga som behöver renoveras och inredas. Är du taggad på att lära dig hur man renoverar ett hus, är du kreativ och strukturerad, har ett intresse för att inreda och vill vara med och sätta din egen prägel på LinTek? Då borde DU söka till Projektgrupp Kårstugan!

Till projektgruppen söker vi följande poster:

Vice PK

Vice PK kommer agera som PK:s högra hand i allt arbete. Tillsammans kommer Vice och PK bolla mycket idéer och tankar som uppkommer kring projektet och vid tillfällen som PK inte kan närvara så är det Vice som hoppar in. Vice kommer även hjälpa PK ha en övergripande koll på projektet samtidigt som hen kan ta sig an mer specifika projekt om nödvändigt. 

Ekonomiansvarig

Är du strukturerad och gillar att hålla koll på pengar? Ekonomiansvarig ansvarar för budgetering och en övergripande koll på utskottets totala utgifter. Du kommer hjälpa till att ta in offerter, jobba med en detaljerad budget och se till att pengarna används på ett bra och effektivt sätt. 

Marknadsföring och kommunikation

Som Marknadsföring och kommunikation har du hand om marknadsföringen mot studenterna av hur utvecklingen av renoveringsarbetet med stugan går. Du kommer ha ansvar för den fortsatta utvecklingen av strukturen för Kårstugans bokningssystem på LinTeks hemsida. Du har även koll på informationsspridning och kommer att ta in studenternas åsikter kring projektet. Är du kreativ, utåtriktad och strukturerad är det här posten för dig!

Byggansvarig

Är du en jag-gör-det-själv tjomme som samtidigt har bra självinsikt om när det är bättre att ta in experthjälp? Som byggansvarig och fixare kommer du ansvara för det mesta som behöver fixas i stugan utöver de stora renoveringarna. Det kan handla om allt från byte av takpannor till installation av stuprännor. Det är dessutom bra om du har ett öga för detaljer så du kan notera om det är andra åtgärder som behöver lösas. 

Fixare

Ansvarar för alla saker som ska säljas i huset, ex diskmaskin, diverse möbler, böcker, etc. Ansvaret handlar om att hitta forum och platser där man kan sälja saker som inte längre ska vara kvar i huset och hitta ett nytt hem till bland annat ett gammalt älghuvud. 

 

Inredning och inköp

Som Inredning och inköp blir du ansvarig för hur stugan ska se ut när den är färdig, dvs allt från renovering till vilka möbler som ska köpas in. Vi behöver dig som är kreativ, har ett öga för design och gillar att gå på loppis!

 

Sök eller nominera via länken senast söndag 16 Maj: https://podio.com/webforms/25087177/1846872

 

Valberedningen

Valberedningen söker nya medlemmar!

Som medlem i LinTeks Valberedning får du vara med och bestämma vilka som sitter på förtroendeposter, samtidigt som du får en helt ny insyn i LinTeks verksamhet! Du får dessutom ta del av alla förmåner som ingår i att vara kåraktiv! Inga förkunskaper krävs för att söka, vi letar efter dig som är driven och strukturerad.

Ansök eller nominera här 

Kårfullmäktige

Sekreterare:

Sekreterare är en funktion inom kårfullmäktige. Sekreteraren för protokoll vid kårfullmäktiges sammanträden och ska tillse att dessa sammanställs och distribueras i enlighet med stadgan.
Ansök eller nominera till dessa posten här

 

Kårledningen

Kårledningen består av olika poster som tillsammans jobbar med en mängd projekt. Man får driva allt som har att göra med sin post men också jobba med ett engagerat och kul gäng inom andra områden, som LARM, mottagningen och SOF. Förkunskaper inom områdena är meriterande men inget krav. Vill du veta mer om posterna och kårledningen kan du läsa om dem här.

Just nu har vi öppen ansökan till följande poster:

• IT-ansvarig (deltid)

Ansök eller nominera här

 

LinTek 50 år

Vart femte år firar LinTek sin födelsedag med ett storslaget kalas. I år fyller LinTek 50 år och självklart ska detta firas. Detta firande kommer pågå en hel vecka i november och vi behöver personer som vill vara med och planera kalaset. Inom kommittén finns det olika områden man kan engagera sig i. Just nu söker vi intendent, tryck, PR, näringslivsansvarig, mat och dryck, personal samt 2 personer på posten event, där den ena kommer ha fokus på bokning och den andra fokus på ljud och ljus.

Ansök här!

 

 

Intresseanmälan

Om en ansökningsperiod inte är öppen för tillfället men du vet att du är intresserad av ett engagemang i LinTek  kan du intresseanmäla dig i förväg här: Intresseanmälan LinTek engagemang
Vi kommer sedan kontakta dig när ansökningsperioden öppnar.

Olika poster söks vid olika tillfällen under året. Om du är intresserad av en specifik post kan du kolla på hjulet när vi söker och läsa mer på länkarna längst ner.