Hem /

TILLGÄNGLIGA POSTER

Vi söker alltid engagerade studenter för att driva Lintek framåt. Inom LinTek finns det flertalet poster där man kan engagera sig ideellt både som heltidsarvoderad eller vid sidan av studierna. På den här sidan dyker ansökan och information upp när det finns en grupp inom LinTek som rekryterar.

 

Kårledningen

Kårledningen består av olika poster som tillsammans jobbar med en mängd projekt. Man får driva allt som har att göra med sin post men också jobba med ett engagerat och kul gäng inom andra områden, som LARM, mottagningen och SOF. Förkunskaper inom områdena är meriterande men inget krav. Vill du veta mer om posterna och kårledningen kan du läsa om dem här.

Just nu söker vi följande poster:

• Kårordförande (heltid)
• Vice Kårordförande (heltid)
• Utbildningsansvarig (heltid)
• Näringslivsansvarig (heltid)
• Studiesocialt ansvarig (heltid)
• Projektledare LARM (heltid)

• Projektledare Kårstugan (deltid)
• IT-ansvarig (deltid)
• Chefredaktör Lithanian (deltid)

Ansök eller nominera här

 

Kårstyrelsen

Kårstyrelsen är de som ansvarar för den strategiska styrningen av LinTek. Som medlem i kårstyrelsen innebär det allt från arbete med verksamhetsplanen, som visar vilket fokus LinTek skall ha under året, till avstämningar av LinTeks olika projekt till val av Kårledningen. Engagemanget som kårstyrelseledamot är en otrolig möjlighet att få se insidan av LinTeks arbete och att vara med och påverka kårens arbete långsiktigt. Många spännande diskussioner och viktiga beslut kännetecknar ett år i kårstyrelsen!

Till kårstyrelsen kan du söka följande poster:

• Kårstyrelseordförande (deltid)
• Ledamot i kårstyrelsen (deltid)

Ansök eller nominera här

Marknadsföringsutskottet

Är du en kreativ person som vill lära dig mer om design och foto? Vill du att det du skapar ska synas för alla eller är du en fena på sociala medier? Då är detta ett utskott för dig. Marknadsföringsutskottet (MafU) tar bilder, skapar tryckmaterial, planerar rekryteringar och spelar in videos till LinTeks olika events.

I det här utskottet jobbar vi alltså med allt som har att göra med kommunikation och kreativitet. Just nu söker vi efter taggade nya medlemmar att fylla på utskottet med så om du vill ha ett år fullt av kreativt skapande är det bara att söka!

Ansök här!

Eventutskottet

Just nu söker vi tillskott till LinTeks interna eventutskott, EventU!

EventU planerar och genomför bland annat spelkvällar och quizkvällar för alla LinTek-aktiva. Vanligtvis håller de även i sittningen Kåraktivas varje termin och ser till att alla i LinTek får ett välförtjänt tack för sitt engagemang.

Gillar du att se till att folk har kul och har många roliga idéer på event, särskilt sådana som kan utföras på distans, så passar det här utskottet dig. De som söker nu kommer sitta med i utskottet under hela 2021.

Ansök här!

LinTek 50 år

Vart femte år firar LinTek sin födelsedag med ett storslaget kalas. I år fyller LinTek 50 år och självklart ska detta firas. Detta firande kommer pågå en hel vecka i november och vi behöver personer som vill vara med och planera kalaset. Inom kommittén finns det olika områden man kan engagera sig i. Just nu söker vi intendent, tryck, PR, näringslivsansvarig, mat och dryck, personal samt 2 personer på posten event, där den ena kommer ha fokus på bokning och den andra fokus på ljud och ljus.

Ansök här!

 

 

Intresseanmälan

Om en ansökningsperiod inte är öppen för tillfället men du vet att du är intresserad av ett engagemang i LinTek  kan du intresseanmäla dig i förväg här: Intresseanmälan LinTek engagemang
Vi kommer sedan kontakta dig när ansökningsperioden öppnar.

Olika poster söks vid olika tillfällen under året. Om du är intresserad av en specifik post kan du kolla på hjulet när vi söker och läsa mer på länkarna längst ner.