Hem /

TILLGÄNGLIGA POSTER

Vi söker alltid engagerade studenter för att driva Lintek framåt. Inom LinTek finns det flertalet poster där man kan engagera sig ideellt både som heltidsarvoderad eller vid sidan av studierna. På den här sidan dyker ansökan och information upp när det finns en grupp inom LinTek som rekryterar.

Medlemsutvecklare – Ny heltidspost i Kårledningen

LinTek söker nu en student som vill arbeta heltid med att ta fram en plan för hur LinTek ska arbeta med informationsspridning till teknologer. Du kommer arbeta tätt tillsammans med LinTeks marknadsföringsansvarig och under ditt år och få vara både kreativ och strategisk! Projektet är helt nytt inom LinTek och vägen mot resultatet är därför mycket upp till dig att bestämma, du kommer även få sätta budget tillsammans med Vice Kårordförande så vi söker dig som är kreativ och målinriktad! Förkunskaper inom området är meriterande, men inget krav.

Ansök eller nominera här

 

 

Valberedningen

Valberedningen söker nya medlemmar!

Som medlem i LinTeks Valberedning får du vara med och bestämma vilka som sitter på förtroendeposter, samtidigt som du får en helt ny insyn i LinTeks verksamhet! Du får dessutom ta del av alla förmåner som ingår i att vara kåraktiv! Inga förkunskaper krävs för att söka, vi letar efter dig som är driven och strukturerad.

Ansök eller nominera här 

Kårledningen

Kårledningen består av olika poster som tillsammans jobbar med en mängd projekt. Man får driva allt som har att göra med sin post men också jobba med ett engagerat och kul gäng inom andra områden, som LARM, mottagningen och SOF. Förkunskaper inom områdena är meriterande men inget krav. Vill du veta mer om posterna och kårledningen kan du läsa om dem här.

Just nu har vi öppen ansökan till följande poster:

• IT-ansvarig (deltid)

Ansök eller nominera här

 

LinTek 50 år

Vart femte år firar LinTek sin födelsedag med ett storslaget kalas. I år fyller LinTek 50 år och självklart ska detta firas. Detta firande kommer pågå en hel vecka i november och vi behöver personer som vill vara med och planera kalaset. Inom kommittén finns det olika områden man kan engagera sig i. Just nu söker vi intendent, tryck, PR, näringslivsansvarig, mat och dryck, personal samt 2 personer på posten event, där den ena kommer ha fokus på bokning och den andra fokus på ljud och ljus.

Ansök här!

 

 

Intresseanmälan

Om en ansökningsperiod inte är öppen för tillfället men du vet att du är intresserad av ett engagemang i LinTek  kan du intresseanmäla dig i förväg här: Intresseanmälan LinTek engagemang
Vi kommer sedan kontakta dig när ansökningsperioden öppnar.

Olika poster söks vid olika tillfällen under året. Om du är intresserad av en specifik post kan du kolla på hjulet när vi söker och läsa mer på länkarna längst ner.