Hem /

TILLGÄNGLIGA POSTER

Vi söker alltid engagerade studenter för att driva Lintek framåt. Inom LinTek finns det flertalet poster där man kan engagera sig ideellt både som heltidsarvoderad eller vid sidan av studierna. På den här sidan dyker ansökan och information upp när det finns en grupp inom LinTek som rekryterar.

Kårledningen

Kårledningen består av olika poster som tillsammans jobbar med en mängd projekt. Man får driva allt som har att göra med sin post men också jobba med ett engagerat och kul gäng inom andra områden, som LARM, mottagningen och SOF. Förkunskaper inom områdena är meriterande men inget krav. Vill du vet mer om posterna och kårledningen kan du läsa om det här.

Öppen ansökan till posterna:

  • Marknadsföringsansvarig (Heltid)
  • Munchen Hoben General (Deltid)
  • Mottagningsansvarig Linköping (Deltid)

Just nu kan du vinna ett presentkort på foodora genom att nominera till Kårledningen och valnämnden.

Vet du någon som passar på posterna eller vill du själv bli en del av Kårledningen?
Ansök eller nominera här!

Valnämnden

Valnämnden ansvarar för att Kårfullmäktigevalet genomförs ordentligt genom att ansvara för kandidering och och se till att LinTeks medlemmar kan göra sitt val av kandidater.

Ansök eller nominera här!

Intresseanmälan

Om en ansökningsperiod inte är öppen för tillfället men du vet att du är intresserad av ett engagemang i LinTek  kan du intresseanmäla dig i förväg här: Intresseanmälan LinTek engagemang
Vi kommer sedan kontakta dig när ansökningsperioden öppnar.

Olika poster söks vid olika tillfällen under året. Om du är intresserad av en specifik post kan du kolla på hjulet när vi söker och läsa mer på länkarna längst ner.