Framtid

På framtidskontoret jobbar vi aktivt för att ge alla studenters framtid så bra förutsättningar som möjligt. Detta gör vi genom att skapa plattformar där du får möjlighet att komma i kontakt med näringslivet genom en rad olika event under året. Detta innefattar att vi marknadsför teknologerna gentemot näringslivet samt visar upp den bredd av karriärmöjligheter som finns efter studierna.

 

 LinTek Näringsliv

På LinTek Näringsliv anordnar vi näringlivsevent löpande under året. Detta innefattar allt från informativa lunchföreläsningar och exjobbsmässor till mer intima kvällsevent eller studiebesök. Missa heller inte våra tre temaveckor under året där du får lära känna företag genom att de visar upp hur de utmärker sig inom det utvalda temat.

Läs mer om LinTek Näringslivs olika event HÄR.


 LARM – LinTeks arbetsmarknadsdagar

LARM är en arbetsmarknadsmässa som arrangeras för 38:e året i rad på Campus Valla i Linköping den 12 februari 2019. Eventet anordnas av en grupp engagerade studenter med ett brinnande intresse för LARM. Sedan mässan startade har LARM gett hundratals företag och tusentals välutbildade teknologstudenter möjligheten att träffas, umgås och knyta kontakter för framtiden i en avslappnad och trevlig miljö.

Läs mer om LARM HÄR.