Gemenskap

Studierna är mer än bara plugg, kåren ser till att din studietid får ett samanhang och att tiden vid LiTH blir så bra som möjligt. Detta ur både arbetsmiljösynpunkt men även lika villkor, fester, underhållning och allt runt omkring.

 

 Arbetsmiljö och Studentvälmående

Du presterar bättre när du mår bra

Under din studietid handlar arbetsmiljö om de förhållandena som vi studerar i. Kårens uppgift är att bevaka LiU och se till att studenternas perspektiv finns med. Det gör vi genom att ha representanter på olika forum på LiU. Vi jobbar även för att alla ska behandlas på Lika villkor och att dina rättigheter respekteras. Kåren är din trygghet under studietiden.

Läs mer om:


 Studentliv

Minnen för livet

Vi ser till att studietiden blir en minnesvärd tid i ditt liv genom att annordna många olika aktiviteter och arrangemang.

Läs mer om hur vi skapar en roligare och upplevelserik studietid här:

Nolle-P

München Hoben


 LiTHanian

Kårtidningen till våra medlemmar

Till alla våra medlemmar skickar vi ut vår kårtidning, LiTHanian. Den kommer ut 5 gånger om året och innehåller främst reportage om vad som är på gång inom kåren. Tidningen innehåller även sidor från sektionerna med skön läsning. Ett och annat tips för ett mer ekonomiskt studentliv finner du också i tidningen.

Du hittar tidigare och det senaste numret av tidningen här.