Näringslivsevent

Dessa event brukar vi anordna:

 LinTeks Klimatvecka

Klimatveckan är en vecka präglad av event där miljö och hållbart engagemang är i fokus. Under denna vecka får du alltså träffa företag under flera aktiviteter, där de berätta hur företaget går till väga för att värna om klimatet. Detta är det 10:e året som Klimatveckan tar scenen och ni kan därför räkna med att det kommer bli något alldeles extra.

 Startup-dagarna

Startup-dagarnas är en vecka vars syfte är att inspirera till entreprenörskap och hjälpa dig att utveckla dina företagsidéer. Under veckan kommer därför flera Startup-företag på besök och berättar hur dem har gått till väga för att lyckas på dagens marknad.

 Days of Diversity

Days of Diversity är ett event som lägger fokus på mångfald, jämställdhet och hur näringslivet arbetar med lika villkor. Under denna veckan får du komma i kontakt med företag som lägger stor vikt kring dess frågor och arbetar aktivt för att det ska vara en diversifierad och trivsam arbetsplats.

 Exjobbsmässor

Varje höst ger vi våra masterstudenter en chans att komma i kontakt med företag som kan erbjuda ett exjobb under det kommande året. I år så kommer vi ha en exjobbsmässa i Linköping den 17e oktober och en i Norrköping den 7e november.

 Rekryteringsmässan

I Januari så arrangerar vi en rekryteringsmässa tillsammans med Creactive där du får möjligheten att träffa företag som kommer att rekrytera det kommande året. Detta är den perfekta möjligheten att upptäcka framtida möjligheter eller att finna ett jobb för den kommande sommaren. Detta läsåret så kommer Rekryteringsmässan vara den 24e januari.

 Löpande event under året

Under året anordnar vi också flera olika event, så som lunchföreläsningar, kvällsevent och studiebesök. För att inte missa något av våra event kom ihåg att följa oss på vår Facebooksida LinTek Näringsliv.

Om du har några frågor hör av dig till na@lintek.liu.se!