Näringslivsevent

Dessa event brukar vi anordna:

 LinTeks Klimatvecka

Klimatveckan kommer vara den 9-13 december och är en vecka präglad av event där miljö och hållbart engagemang är i fokus. Under denna vecka får du alltså träffa företag under flera aktiviteter, där de berätta hur företaget går till väga för att värna om klimatet. I år är det 11:e året som Klimatveckan intar scenen.

FramTech

FramTech är en vecka vars syfte är att inspirera till användandet, lärandet och utvecklandet av framtidens teknik. Under veckan kommer företag inom olika branscher och berättar hur de nyttjar och tillämpar teknologier som ligger i framkant.

 Days of Diversity

Days of Diversity är ett event som lägger fokus på mångfald, jämställdhet och hur näringslivet arbetar med lika villkor. Under denna veckan får du komma i kontakt med företag som lägger stor vikt kring dess frågor och arbetar aktivt för att det ska vara en diversifierad och trivsam arbetsplats.

Exjobbsmässan

Varje höst ger vi våra masterstudenter en chans att komma i kontakt med företag som kan erbjuda ett exjobb under det kommande året. I år så kommer vi ha en exjobbsmässa i Linköping den 16 oktober.

 Rekryteringsmässan

I Januari så arrangerar vi en rekryteringsmässa tillsammans med Creactive där du får möjligheten att träffa företag som kommer att rekrytera det kommande året. Detta är den perfekta möjligheten att upptäcka framtida möjligheter eller att finna ett jobb för den kommande sommaren. Detta läsåret så kommer Rekryteringsmässan vara den 24e januari.

 Löpande event under året

Under året anordnar vi också flera olika event, så som lunchföreläsningar, kvällsevent och studiebesök. För att inte missa något av våra event kom ihåg att följa oss på vår Facebooksida LinTek Näringsliv.

Om du har några frågor hör av dig till na@lintek.liu.se!