Näringslivsevent

Dessa event brukar vi anordna:

Exjobbsmässan 2020

Varje höst ger vi våra studenter en chans att komma i kontakt med företag som kan erbjuda ett exjobb under det kommande året. I år så kommer vi ha en exjobbsmässa i Linköping den 7 oktober.
På grund utav Covid-19 kommer årets upplaga av Exjobbsmässan se lite annorlunda ut. I vanliga fall brukar det ställas ut ca 20-25 bolag från Linköping Science Park och runt 500 studenter brukar komma under mässdagen. I år som ni kanske förstår är detta inget alternativ och med detta har vi då beslutat att ta Exjobbsmässan och göra den digital.

Mässan kommer att ske digitalt på Linköping Science Parks hemsida där bolagen får lägga upp var sin filmpitch som ni studenter kan kika på för att få en uppfattning om vad det är för bolag samt vad de kan erbjuda. På denna sida kommer även att exjobb finnas att kika bland om ni hittar något som faller er i smaken. Mellan 12.00 – 16.00 kommer ni studenter få chansen att träffa de bolag som kan erbjuda er exjobb via olika digitala möten. Där kan ni hoppa in i ett digitalt videosamtal med de bolag som ni vill höra lite mer om, kanske till och med pitcha en egen idé till exjobb?
I detta event kommer det snart komma upp vilka bolag det är som kommer ställa ut och mellan den 5-7 oktober kommer ni kunna kika på bolagens pitcher. 

För att få uppdateringar om Exjobbsmässan och de bolag som ställer ut kan ni följa vårt event på Facebook: Exjobbsmässan 2020.

Rekryteringsmässan 2021

I Januari så arrangerar vi en rekryteringsmässa tillsammans med Creactive där du får möjligheten att träffa företag som kommer att rekrytera det kommande året. Detta är den perfekta möjligheten att upptäcka framtida möjligheter eller att finna ett jobb för den kommande sommaren. Detta läsåret så kommer Rekryteringsmässan vara den 27e januari.

Upplägget för Rekryteringsmässan är ännu inte planerad för men kommer uppdateras så snart vi vet hur upplägget kommer se ut.

Löpande event under året

Under året anordnar vi också flera olika event, så som lunchföreläsningar, kvällsevent och studiebesök. För att inte missa något av våra event kom ihåg att följa oss på vår Facebooksida LinTek Näringsliv.

 

Temaveckor med LinTek Näringsliv

LinTeks Klimatvecka

Klimatveckan  är en vecka präglad av event där miljö och hållbart engagemang är i fokus. Under denna vecka får du alltså träffa företag under flera aktiviteter, där de berätta hur företaget går till väga för att värna om klimatet.

FramTech

FramTech är en vecka vars syfte är att inspirera till användandet, lärandet och utvecklandet av framtidens teknik. Under veckan kommer företag inom olika branscher och berättar hur de nyttjar och tillämpar teknologier som ligger i framkant.

Days of Diversity

Days of Diversity är ett event som lägger fokus på mångfald, jämställdhet och hur näringslivet arbetar med lika villkor. Under denna veckan får du komma i kontakt med företag som lägger stor vikt kring dess frågor och arbetar aktivt för att det ska vara en diversifierad och trivsam arbetsplats.

 

Om du har några frågor hör av dig till na@lintek.liu.se!