Hem /

LinTeks utskott, kommittéer och projektgrupper

 

Vill du engagera dig i LinTeks utskott, kommittéer och projektgrupper?

De grupper inom LinTeks organisation som du kan engagera dig i är:

Marknadsföringsutskottet
MafU tar bilder, skapar tryckmaterial, planerar rekryteringar och spelar in videos till LinTek. I det här utskottet jobbar vi med allt som har att göra med kommunikation och kreativitet. Är du en kreativ person som vill lära dig mer om design och foto? Vill du att det du skapar ska synas för alla eller är du en fena på sociala medier? Då är detta ett utskott för dig.

Eventutskottet
EventU planerar och håller event till alla som är engagerade i LinTek. De håller till exempel i sittningen Kåraktivas varje termin och ser till att alla i LinTek får ett välförtjänt tack för sitt engagemang. EventU ordnar också mindre event som spelkvällar, utflykter och cykelfester. Gillar du att se till att folk har kul och har många roliga idéer på event så passar det här utskottet dig.

LiTHanian-redaktionen
LiTHanian är teknologernas egen kårtidning och i redaktionen kan man jobba med att skriva, fota eller layouta och illustrera för att nämna några. Är du vass med pennan i handen och har många intressanta scoop du vill skriva om eller tycker du det verkar kul att klippa och klistra till alla sidor borde du söka till redaktionen.

LinTek Näringsliv
Näringslivsutskottet ser till att bygga bron mellan företagsvärlden och studenterna som ska ut i den. Här planeras lunchföreläsningar, mässor och kontaktsamtal samtidigt som man håller kontakt och får en riktigt bra inblick i många av de företag som man kan jobba på efter examen. Om kontaktnät och givande möten är något du är intresserad av är detta utskottet för dig.

Projektgrupp Kårstugan
LinTek har köpt kårstuga och behöver dig som gillar att strukturera och inreda för att se till att stugan blir sitt bästa jag och att ett bokningssystem etableras. Vi behöver folk på posterna, Ekonomi och inköp, Bygg och inredning, Kommunikationsansvarig och IT och marknadsföring.

Mattehjälpen
Mattehjälpen ser till att anordna mattestugor och crasch courses till alla teknologer som stressar över sina kurser. Som matte coach kan du använda dina briljanta mattekunskaper till att hjälpa andra förstå det vackra med matematik. Tycker du pedagogik är spännande och gillar matematik ska du söka till Mattehjälpen

LARM-kommittén
LARM ordnar tillsammans den stora LARM-mässan för alla teknologer. Den största arbetsmarknadsmässan på LiU. Som kommite ansvarar man över planering och genomförande av mässan och det finns många områden att engagera sig i.

SOF-kommittén
Studentorkesterfestivalen är en stor festival på campus Valla som inträffar vartannat år. Det behövs många olika sorters kompetens för att skapa en så stor fest och allt från PR till område till webbprogrammering behövs för att få ihop allt.

München Hoben-kommittén
LinTeks oktoberfest i augusti hålls varje år under Nolle-P och är en stor fest med många besökare. Här kan man engagera sig i många olika områden och få styra och ställa för att skapa en riktigt fet oktoberfest för alla på LiU.