Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SÖK: München Hoben Kommittéen 2019

Sök eller nominera till München Hoben-kommittén 2019 innan den 9 december.

Vill du vara med och anordna den fetaste festen under mottagningen och visa upp för alla nya studenter hur en riktig fest på liu ska gå till? Eller vet du någon annan som skulle passa perfekt i kommittén? München Hoben söker nu efter ett nytt gäng för att fixa nästa års största Oktoberfest (fast i augusti).
  • 08:00, 25/11

SÖK/NOMINERA HÄR!

Vad innebär det att vara med i kommittén?

Kommittén arbetar hela våren med planeringen inför festen. Saker ska bestämmas, områden ska ritas, scheman ska sättas och massor med utrustning ska beställas in. För att bli en så sammansvetsad grupp som möjligt kommer vi att hitta på en massa andra roliga saker tillsammans!
________________________________________________________________________________________

Nedan finns beskrivningar av de poster som söks till kommittéen:

Artist & Scen

Posten som Artist & Scen innebär precis vad det låter som, ansvaret för just artist och scen. Det innebär att du ska boka och se över vilken utrustning som krävs för en lyckad kväll. Du ska ha kontakt med bokningsbolag och vara ansvarig för att det bokas artister till München Hoben. För att ha roligt som Artist & Scen ska du vara musikintresserad och duktig på att förhandla. Det är också fördelaktigt om du är serviceinriktad och har viss kunskap inom området.

Biljett

Som Biljett har du ansvar för biljettsystemet, och att det sker en utdelning av biljetter till de olika fadderierna. För att vara en bra biljettansvarig bör du tycka att det är kul att ta kontakt med olika personer och inte vara rädd för att förhandla. Det är också fördelaktigt om du är strukturerad, och gillar att ha ständig koll på mailen.

IT

Som IT är det din uppgift att sätta upp och underhålla nätverket under München Hoben. Du kommer också att tillsammans med Kassören att ta hand om kassorna. Under våren kommer du att få skugga IT-ansvarige under SOF, för att på så sätt lära dig hur ett nätverk för ett stort arrangemang kan sättas upp. IT ska också ha hand om München Hobens webbsida, och se till att Tryck & PR kan lägga upp information där. Du ska vara välplanerad och kunna lösa problem i en krissituation. Det är meriterande att ha erfarenheter av att sätta upp nätverk, samt en viss kunskap inom programmering.

Kassör

Din uppgift som kassör är att sköta ekonomin innan, under och efter München Hoben. Du är tillsammans med generalen ansvarig för att budgeten följs, och utöver det sköter du redovisning och fakturering. För att göra ett bra jobb och ha roligt som kassör ska du vara strukturerad och tycka att det är roligt med detaljarbete. Du måste vara bestämd och kunna hålla många saker i huvudet samtidigt. Det krävs inga förkunskaper, men det är helt klart en fördel om du är bekant med redovisning sedan tidigare!
Område x2
Ni kommer att vara två områdesansvariga. Som Område kommer ni att tillsammans med övriga kommittén utforma München Hobens område. Tillsammans planerar ni området, men det är ni två områdesansvariga som har huvudansvaret för planeringen av uppbyggnaden och rivningen. Område har också ansvaret för beställning av material så som tält, staket och el-utrustning. Detta innebär att ni ska jobba med företag och förhandla er till den bästa offerten. Ni kommer där även jobba nära personalansvarig för att bestämma personalstyrkan under uppbyggnaden och rivningen. För att ha roligt och göra ett bra jobb som Område är du duktig på att planera, kan ta en ledarroll för att leda en grupp samt är bra på att delegera och förklara.

Personal

Personalansvarig hittar, kontaktar samt schemalägger jobbare till München Hoben. Du arbetar nära övriga kommittémedlemmar med en vision om ett perfekt jobbschema och tydliga arbetsinstruktioner. En bra personalansvarig är diplomatisk, lagom rättvis och lite skön.

Säkerhet

Du kommer som säkerhet att ansvar för att Hoben blir ett så tryggt och säkert arrangemang som möjligt. Du kommer vara kontaktperson för vakter och sjukvårdare men också vara med och planera hur området och kön ska utformas för största möjliga säkerhet. Du kommer även att ha hand om tillstånd tillsammans med generalen. För att vara säkerhet bör du ha tidigare erfarenheter från liknande arbete, så som vaktarbete eller säkerhet vid festivaler.

Tryck & PR

Som Tryck & PR ansvarar du för att rätt information kommer ut till besökarna inför eventet, samt att all marknadsföring och profilering blir så tydlig, informativ och enhetlig som möjligt. Med ett kreativt synsätt arbetar du utifrån en grafisk profil. Du kommer även att skapa och skicka efter alla tryckt material. Denna post passar dig som har ett öga för design och är lite utav en idéspruta. Du är även strukturerad och har en viss vana av att arbeta i Adobe-program (t.ex. InDesign, Illustrator).

Öl & Mat

Som Öl & Mat kommer du att ha hand om kontakterna med ölleverantörer och matleverantörer. Du bestämmer bland annat vilken mat som kommer vara på området, och du har som uppgift att förhandla ner priset på ölen. Du kommer också givetvis att vara ansvarig för att det finns öl och mat på området under festen. Du bör vara förutseende, kunna arbetsleda och lösa problem snabbt.
Logga in med LiU_ID