Hem /

Ny student

Grattis till din plats på LiU!

Vi är LinTek – Linköpings teknologers studentkår och som studentkår har vi som uppgift att framföra studenternas röst mot universitetet. Vi jobbar för att din utbildning, gemenskap och framtid ska bli så bra som möjligt. Genom att bli medlem i LinTek får du både ta del av våra medlemsförmåner och möjlighet att påverka din utbildning. Under din studietid finns vi alltid tillgängliga för dig och du kan besöka oss på våra kontor i Kårallen som är vårt kårhus på Campus Valla.

Du kan vända dig till oss om du har frågor om eller om du vill påverka din studiemiljö och din utbildning.

LinTek tar tillvara på Linköpings teknologers intressen. Vi är våra medlemmars och teknologernas gemensamma röst mot högskolan, kommunen och andra organisationer som påverkar och vill komma i kontakt med studenter. LinTek samlar även en rad förmåner för våra medlemmar och aktiviteter för studenterna på LiTH. Läs mer om våra fokusområden – Utbildning, Gemenskap och Framtid.

Om du ännu inte har hittat någonstans att bo eller har frågor kring din boendesituation kan du hitta information här du kan också vända dig till oss så slussar vi dig vidare. Våra kontaktuppgifter hittar du här.