Aktuellt

Vinnare av Gyllene Moroten 2022!

Nu har vinnaren av Gyllene Moroten 2022, LinTeks pedagogiska pris, utsetts och med glädje kan vi presentera att det blev Lukás Malý som var nominerad av MT-sektionen.

Motiveringen lyder:

Under studietiden på campus Norrköping har alltid en hjälpande och omtänksam lärare funnits tillgänglig i korridorerna. Oavsett vilken kurs eller delområde det handlar om ställer han alltid upp på att hjälpa till. Hans lugna och pedagogiska sätt att lära ut gör att svåra matteproblem tycks enkla. Det spelar nästan aldrig någon roll vilken tid det är på dagen, ofta stannar han kvar ett bra tag efter arbetsdagens slut för att försäkra sig om att studenterna har förstått, även om det innebär att han missar både bussar och tåg. Han är otroligt engagerad i studenterna, tar sig tid att lära sig namn och hälsar alltid i korridoren med ett leende. Att ha en lärare som verkligen brinner för sitt jobb gör det roligare att studera.

För sitt otroliga engagemang, utlärningssätt och förmågan att se varje student har MT-sektionen därför valt att för andra året i rad nominera Lukás Malý till Gyllene Moroten 2022.

De andra nominerade var:

Y-sektionen: Axel Hultman

D-sektionen: Christoffer Holm

N-sektionen: Michael Hörnquist

MatNat-sektionen: György Barabas

ED-sektionen: Magnus Karlsson

GDK-sektionen: Maria Thunborg

I-sektionen: Magnus Herberthson

Ling-sektionen: Magnus Berggren

M-sektionen: Stefan Lindström

MT-sektionen: Lukás Malý