LiTHanian

LiTHanian är LinTeks kårtidning sedan år 1972, och utkommer 5 gånger per år till kårens alla medlemmar. Tidningen är skapad av studenter för studenter och består av en ideellt arbetande redaktion.

Det enda du behöver göra för att få hem din alldeles egna LiTHanian-tidning direkt i brevlådan är att >bli medlem< i kåren!

Varför har LinTek en kårtidning?

Syftet med LiTHanian är att kritiskt bevaka samt informera om kårens verksamhet till LinTeks medlemmar. LiTHanian finns också till för att ge medlemmarna en rolig och intressant läsning om studentlivet, karriär, nöjen och mycket mer. I LiTHanian finns de uppskattade sektionssidorna som produceras av de olika programsektionerna på Tekniska fakulteten. Dessa ger studenterna sektionsnära information och nöjesrik läsning vilket är något unikt för kårtidningar i Sverige. LiTHanian skall på lång sikt vara en möjlighet för den som studerat vid Tekniska fakulteten på LiU, att kunna se tillbaka på sin studenttid.

Målet är att LiTHanian ska bekostas av annonsintäkter och vi är på god väg.

 

JAG VILL HA LITHANIAN!

Hur trevligt är det inte att ta morgonkaffet med en RIKTIG tidning i handen?!

LiTHanian är LinTeks kårtidning och kommer hem till alla kårens medlemmar 5 gånger per år. Med en skön känsla i handen ger kårtidingen dig som teknolog en ypperlig chans till trevlig läsning, vettig prokrastinering samt regelbunden uppdatering om det senaste och hetaste som händer på campus! För nostalgiker och maniska samlare kan vi på redaktionen varmt rekommendera att i framtiden någon gång plocka fram tidningarna från din studenttid och blicka tillbaka…

Det enda du behöver göra för att få hem din alldeles egna LiTHanian-tidning direkt i brevlådan är att >bli medlem< i kåren!

Får du inte LiTHanian hem trots att du är medlem?!

Logga in på https://medlem.lintek.liu.se/ och fyll i din adress i adressfältet!