Aktuellt

Vinnare av Gyllene Moroten 2020

Äntligen har vinnaren för LinTeks pedagogiska pris Gyllene Moroten 2020 utsetts och vi kan med stor glädje meddela att vinnaren är Peter Holgersson, nominerad av N-sektionen! Stort GRATTIS!

Motiveringen lyder:
”Gyllene Moroten år 2020 tilldelas Peter Holgersson, examinator i matematik vid ITN, för sitt inspirerande engagemang och pedagogiska skicklighet. Peter ansvarar för och undervisar i tre olika kurser i matematik, genom vilka han med stort intresse följer sina studenters utveckling. Peter är en mångsidig pedagog som med stor kunskap, humor och berättarkonst år efter år inspirerar och driver sina studenter framåt. Peters studenter beskriver honom som en nytänkande pedagog och en starkt positiv influens genom hela utbildningen, något som juryn anser vara extra viktigt när lärarens roll diskuteras i en alltmer digital studiemiljö. Juryn vill med denna utmärkelse lyfta fram Peters höga nivå i undervisningens alla aspekter, samt hans ständiga engagemang för sina studenter och deras förståelse för matematik.”

 

Här kommer en videohälsning från Peter: https://www.peterholgersson.se/moroten.mp4
 

Grattis även till alla nominerade, som genom sitt lysande arbete inspirerar sina studenter och bidrar till att göra LiU till ett universitet i världsklass! 

Nominerade och tidigare vinnare hittar ni här: www.lintek.liu.se/utbildning/pedagogik-priset/

 

Glöm inte att nominera till Gyllene Moroten 2021! Formuläret är öppet till 14/2. Nominerigslänk: https://forms.gle/xcEJdBrPU5kJDw3R6