Bli kåraktiv

Sök mattehjälpen norrköping

Mattehjälpen har nu kommit till Norrköping!
Därför behöver vi din hjälp för att utöka utskottet. Bli en del av Mattehjälpen och hjälp andra med matten samtidigt som du och dina nya kamrater bildar mattehistoria!

Ansök här senast söndagen den 11 november: 

Tycker du om att hjälpa andra? Vet du hur man skriver dom bästa sammanfattningarna? Bli en del att LinTeks egna matteteam och hjälp andra (och dig själv) att klara tentorna!

Mattehjälpens poster:

Mattestugscoach
Som Mattestugsansvarig i Mattehjälpen har du och de andra ansvariga huvudansvaret för att mattestugorna blir av, håller bra kvalité samt är attraktiva att gå på. Som ansvarig tycker du om att hjälpa andra med mattetal och tycker om att jobba med att statistik för att kunna utveckla stugorna.

Marknadsföringscoach
Som Marknadsföringsansvarig i Mattehjälpen ansvarar du för se till så att alla teknologer som läser matematik får vetskap om vart och när mattehjälpens event arrangeras. Som ansvarig har ser du till så det finns bra information på facebooksidan, hemsidan och i mailutskicken. Du ansvar även för att se till så att Mattehjälpen marknadsförs bra under mottagningen.

OBS: Inga kvalificeringar krävs!