Bli kåraktiv

LARM2019 söker koordinatorer!

FAQ Koordinatorrekrytering LARM2019

Vad är en koordinator?

Att vara koordinator är ett utmanande jobb där man fungerar som LARM-kommitténs högra hand, en länk mellan kommittén och alla värdar. Som koordinator är du med och ser mässan växa fram från idéstadiet tills att allt förverkligas i februari nästa år. De flesta koordinatorer kommer under mässan ansvara för en grupp värdar som de ska guida så att allt under mässan fungerar på bästa sätt. Mer information om de olika koordinatorsposterna och hur ni söker hittar ni här.

 

Hur länge är ansökan öppen?

Ansökan har öppet till och med 7 oktober.

 

Hur mycket tid behöver man lägga på LARM som koordinator?

En koordinator brukar behöva spendera  ungefär 10-15 timmar i veckan, något som kan variera veckovis samt mellan poster. Att vara koordinator är ett jobb som kräver ett engagemang och ansvar, men det är också ett givande och utvecklande arbete som dessutom är roligt! Det är alltså tidskrävande, men vi tror och hoppas att du får mycket tillbaka av den tid du lägger ner!

 

Kan man engagera sig i LARM på annat sätt än som koordinator?

Förutom koordinatorer kommer vi även söka värdar. Att vara värd är inte lika tidskrävande som att vara en koordinator då deras arbete främst är att jobba under själva mässan och veckorna innan, men ger en fortfarande möjlighet att få en inblick i hur det är att arbeta i ett stort projekt samt att knyta nya kontakter. Man kommer även få gå på den storslagna LARM-banketten som tack för allt arbete. Att vara engagerad som värd är ett bra steg för dig som i framtiden vill vara med i planeringen av LARM som koordinator eller kommittémedlem. Värdansökan kommer öppna i november, så håll ögonen öppna här eller på vår facebook-sida!

 

Måste man läsa på tekniska fakulteten för att vara koordinator för LARM2019?

Nej, men det är meriterande.

 

Hur går ansökningsprocessen till?

Ansökan är just nu igång och är öppen till och med 7 oktober. Därefter kommer alla som sökt bli kallade till en intervju som kommer hållas någon gång under vecka 41-42. Efter intervjuerna kommer alla koordinatorer väljas ut och påbörja sitt arbete strax därefter.