Bli kåraktiv

Sök till Valberedningen

Engagera dig i LinTek och sök till valberedningen!

Just nu söker vi engagerade studenter till LinTeks valberedning, fram till den 20 september!

Vad gör valberedningen?
LinTeks valberedning jobbar aktivt med att rekrytera de bästa kandidaterna till LinTeks organisation. De genomför intervjuer med de sökande och jobbar tillsammans med marknadsföringsutskottet för att marknadsföra posterna.

Ett engagemang i valberedningen passar dig som vill lära dig mer om rekrytering och marknadsföring eller intervjuteknik, samtidigt som du får bredda ditt kontaktnät. Som engagerad i LinTek får du lära känna många nya studenter, inte minst från andra linjer och program än det du själv läser. Utöver det får du delta i arrangemang såsom Kåraktivas och andra interna tillställningar som anordnas under året för alla som är engagerade i kåren.

Är du intresserad själv, eller vill nominera någon kan du fylla i formuläret i länken nedan eller höra av dig till kso@lintek.liu.se. Har du frågor om uppdraget eller processen kan du höra av dig på samma mailadress.

Ansökan stänger 20 september.