Marknadsföringsutskottet

Om marknadsföringsutskottet

Som en del av marknadsföringsutskottet arbetar du för att synliggöra LinTek och kommunicera vad vi arbetar med till våra medlemmar. Du kan här vara med och ta fram marknadsföringskoncept, driva kampanjer eller ta fram grafiskt material för olika medier. Eller varför inte använda din skrivartalang till att kommunicera LinTeks budskap?

Här finns plats för studenter med kreativa sinnelag som är intresserade av kommunikation och marknadsföring. Du kommer under året knyta nya kontakter, få ovärderliga erfarenheter och meriter och du kommer ha grymt kul. Poster finns att söka som strateg, kreatör och copywriter.

Har du frågor och funderingar? Maila mf@lintek.liu.se för mer information om utskottet, eller sväng förbi kontoret Gemenskapen på tredje våningen i Kårallen.


SÖK

Sista ansökningsdagen är söndag 14 januari och du ansöker på följande länk: https://goo.gl/forms/XZYMFHLkwwacFv123


Poster inom utskottet

Webbredaktör

Som webbredaktörer ansvarar du tillsammans med marknadsföringsansvarig för att hålla LinTeks hemsida uppdaterad, samt är med vid planeringen av utformandet av LinTeks nya hemsida. Webbredaktören ansvarar även för administrationen av LinTeks nyhetsbrev och kommer att arbeta mycket med utskottets copywriter.

Kreatör

Som kreatör är du med och gör idéer till verklighet. Du lär dig mer om att ta fram grafiskt material, vilka medier som är bäst för olika ändamål och hur man arbetar i praktiken med kommunikation av olika former. Du är den som med dina kunskaper får LinTeks budskap att nå ut och påverka. Som kreatör bör du kunna hantera Adobe Illustrator och InDesign, ha ett sinne för form, färg och layout, vara väl insatt i designtekniska frågor (som bildformat och viss prepress-teknik) och vara öppen för att arbeta i grupp. Det är en fördel om du har ett specialintresse för animation/motion graphics, fotografi eller eventmarknadsföring. Du kommer under våren att samarbeta med två andra kreatörer.

Medlemsrekryteringsansvarig

Medlemsrekryteringsansvarigs kommer under året att jobba för att fler studenter ska bli kårmedlemmar. Detta kommer bland annat att göras genom att planera LinTeks medverkan och synliggörande under mottagningen, tillsammans med marknadsföringsansvarig jobba med direktiv för att hur LinTeks medlemsvärvning ska gå till på ett strategiskt vis och anordna kampanjer och andra insatser.

 

ANSÖK ELLER NOMINERA TILL MARKNADSFÖRINGSUTSKOTTET HÄR!

LinTek på Instagram

Följ oss på @lintek_liu

LinTek på Facebook