LinTek Näringsliv

Om LinTek Näringsliv

Vill du träffa företag, knyta viktiga kontakter och få inspiration till vilken din framtida arbetsplats skulle kunna vara? Då är LinTek Näringsliv utskottet för dig! Här får du möjlighet att jobba i en tight grupp och jobba mot ett brett spektrum av företag under årets temaperioder samt under mindre självstående företagsevent. Temaveckorna under året kommer vara Klimatveckan, Days of Diversity och StartUp-dagarna.

Utskottet kommer att arbeta i en liten starkt sammanhållen grupp med stor anknytning till LinTeks Näringslivsansvarig. Arbetet omfattar bland annat strategisk marknadsföring, företagskontakt, ledarskap och ett stort utrymme för kreativitet. 

 


SÖK

Just nu söker vi Företagsansvarig och Marknadsföringsansvarig i utskottet, ansök eller nominera innan 8 maj!

Ansök via https://goo.gl/forms/ffNsFtqEZNyue44M2 senast 8 maj.

Har du frågor om någon av posterna? Sväng förbi framtidskontoret på tredjeplan i kårallen eller skicka ett mail till na@lintek.liu.se


Poster inom LinTek Näringsliv

Vice Ordförande

Posten innfattar mycket ledarskap och näringslivskontakt samt ett tätt samarbete med LinTeks Näringslivsansvarig. De postspecifika uppgifterna kommer till största del vara att hantera informationslogistik, gruppdynamik och teambuilding samt att ha det övergripande helhetsansvaret för projektet StartUp-dagarna. Vice ordförande kommer dessutom att ha delat ansvar med Näringslivsansvarig att leda utskottet, upprätta av budgetar och tidsplaner för samtliga temaveckorna. Under året kommer det vara tre olika temaveckor; Klimatveckan, StartUp-dagarna och Days of Diversity.

Posten innefattar även en stor möjlighet till kreativitet och utveckling och du är med och intervjuar in resten av utskottet.

Företagsanvariga - 4 st 

Som företagsansvarig har du huvudansvaret att sköta kommunikationen med företag som vill medverka på Klimatveckan, Startup-dagarna eller Days of Diversity. Detta ger dig en ypperlig chans att knyta kontakter i arbetslivet men även få en bra inblick hur din framtida arbetsplats kan se ut. 

Är du utåtriktad och social med en talang att prata i telefon, sök då företagsansvarig! 

Marknadsföringsansvarig

För att våra företagsevent ska bli lyckade behöver vi ju självfallet sprida information till våra studenter! För denna post behöver du grundläggande kunskap i illustrator och inDesign men i huvuduppgiften med posten är att marknadsföra främst via sociala medier men även fysiskt marknadsföring. Har får du stor möjlighet att sätta egen prägel på hur utskottet syns mot studenter! 

LinTek på Instagram

Följ oss på @lintek_liu

LinTek på Facebook