Wala och Folke Danielsson fond utlyser resestipendier

Wala och Folke Danielssons fond stödjer forskning och utbildning inom sådana områden som är av betydelse för miljö- och naturvård. Nu finns ett antal resestipendier om 5 000-15 000 kr att söka. Stipendierna kan sökas av anställda, doktorander och studerande vid LiU och avser resor som har koppling till fondens syften.

Ansökan skall sändas senast 29 maj 2017 märkt med Dnr LiU-2017-01694 till Registrator vid Linköpings universitet registrator@liu.se samt en kopia till Lisa Blomgren sekreterare i LiTH:s fondstyrelse lisa.blomgren@liu.se, som även svarar på eventuella frågor.