Fossilfritt Östergötland – möjligheter i en modernare morgondag

Den 21 april arrangerar Fossilfritt Sverige, Norrköpings kommun och Cleantech Östergötland en konferens i Norrköping med rubriken ”Fossilfritt Östergötland – möjligheter i en modernare morgondag”. Under konferensen deltar bland annat miljöminister Karolina Skog och den nationella samordnaren för Fossilfritt Sverige, Svante Axelsson.

Det kommer även vara flera företrädare för näringslivet, kommun och regionen och det kommer att pratas om innovationer, industriella projekt och vilka möjligheter en omställning till fossilfria bränslen för med sig. Konferensen är kostnadsfri men föranmälan krävs.

Länk till program och anmälan finns här: http://fossilfritt-sverige.se/pa-gang/fossilfritt-ostergotland-program/