Sök kårfullmäktige 17/18!

Vill du få inblick i, och få möjlighet att påverka LinTeks arbete? Då borde du kandidera till kårfullmäktige!

LinTeks kårfullmäktige (FuM) är LinTeks högst beslutande organ och består av 27 stycken invalda ledamöter. En ledamot sitter på ett års mandat och är som en del av FuM bland annat ansvarig för att tillsätta LinTeks kårstyrelse, fatta beslut om hur LinTeks verksamhet ska bedrivas, och framförallt så är det FuM:s uppgift att utforma LinTeks ställningstagande i avgörande frågor.

Som kårfullmäktige så är du kårmedlemmarnas röst mot LinTek och du deltar i kårfullmäktigemöten en gång i månaden. Du får möjlighet att delta i diskussioner och en chans att påverka LinTeks arbete i smått och stort. I utbyte mot detta får du inte bara en hoodie och möjligheten att delta i flera olika aktiviteter som anordnas för alla kåraktiva. Du får också ett givande engagemang och en bra erfarenhet som ser utmärkt ut på CV:t.

Så är du LinTek-medlem och vill vara med och påverka på riktigt så är det här något för dig! Själva kårfullmäktigevalet är 4-5 april och du kan kandidera ändra fram till 25 mars.

Du kan nominera någon eller kandidera på www.lintek.liu.se/fum

Vid frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta valnämnden på valnamnden@lintek.liu.se