Boendeombud sökes

Är du intresserad av bostads- och hyresrättsfrågor?
Har du lätt för att samarbeta med många olika människor?
Vill du hjälpa studenter få en bättre studietid?

Sök då till boendeombud för KOMBO, studenternas hyresgästorganisation. Se följande länk för mer information om KOMBO och annonsen i helhet: http://karservice.se/assets/Rekrytering/Annons-Boendeombud-2017.pdf

Tjänsten är på 50-70 % av en heltidstjänst under drygt ett år, perioden 1 juli 2017 - 31 augusti 2018, och går bra att kombinera med studier.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Boendeombud Linda Espling 013-28 28 05, bomb@karservice.se
Fastighetsansvarig Annika Samuelsson 013-28 28 83, fc@karservice.se.

Ansök senast 5/3 2017 genom att skicka in din ansökan till rekrytering@karservice.se och märk din ansökan “Boendeombud”.