Studievägledningen flyttar till D-huset

Studievägledningen flyttar i mars från Origo till D-huset

De första dagarna i mars flyttar studievägledningen vid LiTH från Origo till de ombyggda lokalerna i D-huset. Ingång via den nya entrén mittemot Pressbyrån, våra kontor ligger mot Corson i första korridoren till vänster.

Under själva flyttdagarna i slutet av vecka 9 (1-3 mars) kan det vara svårt att få tag på oss men från vecka 10 har vi öppen lunchmottagning och bokningsbara tider på www.timecenter.com/liu som vanligt.

Vi hälsar våra studenter varmt välkomna till D-huset.

Vänliga hälsningar,
Studievägledningen LiTH