Sök kontaktsamtal under LARM

Kontaktsamtalen kommer att hållas under LARM-mässan, den 14 februari, i A-huset. Ett kontaktsamtal är ett möte där du får träffa en företagsrepresentant från ett företag som du själv har valt, och samtalet pågår 20-30 minuter. Kontaktsamtal utgör en perfekt möjlighet för dig att lära känna ett företag och dess representanter bättre, förklara varför du är intresserad av företaget och belysa dina egenskaper.

Du kan ansöka om maximalt 5 kontaktsamtal. Om du är företagsvärd får du som högst tacka ja till 2 kontaktsamtal, vilket beror på att du ska finnas tillgänglig för ditt företag under mässan.

Ansökan hittar du här: larmdagarna.se/kontaktsamtal

Har du en innovativ affärsidé som du vill göra verklighet av? Nytt för i år är affärsrådgivning med LEAD i vår Startup Zone, där du har möjlighet att få professionell rådgivning för att förverkliga din idé. Du ansöker till detta på samma sätt som till kontaktsamtalen.

Sista dagen att ansöka är 29 januari kl 23.59.