LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

På gång
23Sep

Mattehjälpen 17:15-19:00

T1
23Sep

Vallastaden Workshop-café

26Sep

Anmäl ett lag till Teknik-SM

1 september - 14 oktober sverigesingenjorer.se/Student/Teknik-SM/
29Sep

Putterekrytering till SOF

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
22 September 2014, 09:38
Godmorgon alla!

Läser du sista året här vid LiU? Då söker Linköpings kommun dig som studentmedarbetare, kolla här för mer info: http://lintek.liu.se/nyheter/view/426/Linkpingskommunskerstudentmedarbetare
19 September 2014, 07:53
Nu har vi korat vinnarna i vårt Kalasquiz!
Är du en av vinnarna? Kolla hemsidan :) http://lintek.liu.se/nyheter/view/425/VinnarnaiKalasquizet


12 September 2014, 08:27
Just nu söker vi engagerade studenter till LinTeks valberedning.

LinTeks valberedning jobbar aktivt med att rekrytera de bästa kandidaterna till LinTeks organisation. De genomför intervjuer med de sökande och jobbar tillsammans med marknadsföringsutskottet med att marknadsföra posterna.

Ansökan stänger 21 september.

Mer information finns på http://lintek.liu.se/om-lintek-2/engagera-dig/karfullmaektige/valberedning/
05 September 2014, 09:34
Godmorgon!

Det var många som gjorde vårt quiz på Kalasmottagningen, och det var många som frågade efter de rätta svaren - de kommer här! :)

(Vinnare utses inom kort)