LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
09 June 2014, 10:01
Nu börjar den här terminen lida mot sitt slut och vi i LinTeks kårledning 13/14 skulle vilja tacka för oss innan vi lämnar över helt till nästa generation. Tack så mycket för att ni har valt att vara medlemmar i kåren under året, vi hoppas att ni vill fortsätta med att vara det även nästa år.

Nedan kan ni se olika saker som vi har gjort under året.


20 May 2014, 09:35
LiTHanian håller på att utvärdera tidningen och förbättra läsupplevelsen för er. Så gå gärna in på följande länk och tyck till om LiTHanian.
20 May 2014, 09:30

08 May 2014, 16:31
Nästa vecka kommer LinTek tillsammans med StuFF och Consensus ha två temadagar (måndag 12/5 och tisdag 13/5) där vi ordnar inspirerande lunchföreläsningar med tema pedagogik och studentpåverkan.

Lunchföreläsningarna är öppna för alla och kommer att ges på campus Valla i C1, campus US i Berzelius och campus Norrköping i K4.

http://lintek.liu.se/nyheter/view/391/Pedagogikochstudentpverkan