LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

På gång
24-Okt02Nov

Tenta-p

Lycka till alla!
LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
24 October 2014, 13:45
Imorgon lördag, 25/10, är det högskoleprovet - därför kan vi inte erbjuda tysta läsesalar under lördagen. På söndag är allt som vanligt igen!
23 October 2014, 10:25
Imorgon är det sista dagen som det är möjligt att ansöka eller nominera någon till Saabs stipendium En Flygande Start http://lintek.liu.se/utbildning/en-flygande-start/
22 October 2014, 14:25
Missa inte LinTek Näringsliv och vecka45 event InnE den 3 & 5 november.
InnE vill belysa innovation och entreprenörskap, och de bjuder nu in till seminarium, innovationskväll med Saab och kvällsevent. STING och teligoo kommer även finnas på plats.

Läs mer om InnE här: http://lintek.liu.se/framtid/inne/21 October 2014, 15:37