LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
05 May 2015, 09:42
Idag är det äntligen dags för rekryteringsmässan The Future and Beyond, på creActive Mjärdevi, klockan 12:00-19:00 - gå dit och kolla läget!
29 April 2015, 14:38
(English below)

Ansök till Big Brother eller Big Sister för Mastermottagningen 2015!
Mastermottagningen anordnas av Maskinteknologsektionen och sektionen för Industriell Ekonomi och har som avsikt att ge mastersstudenter inom våra sektioner det bästa möjliga välkomnande. Läs mer här: http://lintek.liu.se/nyheter-4/view/621/AnsktillBigBrotherellerBigSisterfrMastermottagningen2015
------------------------------
Apply to become a Big Brother or Sister for the Masters Welcome Period 2015!
Masters Welcome Period is organized by the Association of Mechanical Engineering and the Association of Industrial Engineering and Management and aims to provide a warm welcome for the four master programs within our associations. Read more here: http://international.lintek.liu.se/news/view/620/ApplytobecomeaBigBrotherorSisterfortheMastersWelcomePeriod2015
28 April 2015, 09:25
På tisdag nästa vecka, 5 maj, välkomnas allas tudenter till Mjärdevi Science Park och creActive Mjärdevi mellan kl 12.00 och 19.00 för att uppleva den positiva miljön i en av Sveriges största science parks där framtidens teknik och teknologier utvecklas.

Är du nyfiken på vad som kommer hända under dagen? Läs mer i eventet!27 April 2015, 12:36