LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
10 December 2014, 17:10
Den här veckan är det många som engagerar sig i Musikhjälpen och kampen mot HIV.

Trappan har en insamling, LiU Store har en annan och Baljan & forte! kommer på lördag bjuda på kaffe på Trädgårdstorget i Linköping för att samla in pengar till Musikhjälpen. Under veckan kommer även Stimulus sälja kaffe utanför HumSam och svara på psykologifrågor på Facebooksidan Psykologistudenter Svarar mot ett bidrag.

Vill du ge ett bidrag?
10 December 2014, 10:03
Mattehjälpen utökar till Norrköping!
Vill du bli en hjälte, eller känner du någon som skulle passa som hjälte?

Mattecoach
Som coach deltar du i mötena och hjälper deltagarna med sina mattekurser. De kurser som vi coachar i är: Grundläggande matematik, Linjär Algebra, Envariabelsanalys och Flervariabelsanalys. Det är meriterande om kunskaper inom Diskret Matematik finns, men det är inget krav. Du får även vid varje möte en lättare måltid och blir kåraktiv, du blir en kugge i LinTeks maskineri. Tycker du om matematik, att hjälpa andra och vill engagera dig? Då ska du söka Coach.

Gruppledare Norrköping
För att kunna starta upp ett Mattehjälpen i Norrköping behöver vi även någon på plats som har koll och kan hjälpa till att ordna mattestugorna. Du kommer att samarbeta med Mattehjälpens ordförande och hjälpa till med bland annat marknadsföringen.

Ansök till: lintek-mattehjalpen@lintek.liu.se


08 December 2014, 11:15
Den här veckan säljer LiU Store Musikhjälpen-märken på campus Valla. Så varför inte pryda ovven med ett märke som bidrar till någonting så bra som kampen mot HIV?

Märket kostar minst 30:- och det är endast kontant betalning som gäller. Skynda fynda - det finns bara ett begränsat antal märken!


26 November 2014, 11:13
Branschkväll - 4 december - 17:15 - missa inte!