LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
17 April 2014, 13:43
Nu har valets röster räknats igenom och resultatet om vilka som kommit med i kårfullmäktige 2014/2015 hittar ni på vår hemsida.

Vinnarna i tårttävlingen blev TBi-sektionen i Linköping och ED-sektionen i Norrköping!

Slutligen skulle vi på LinTek vilja tacka alla kandidater och alla som har röstat i valet, ni är demokratins förkämpar!

16 April 2014, 13:23
Idag är det sista dagen man kan rösta! Vilka som blir ledamöter i kårfullmäktige kommer ut imorgon och då får ni också veta vilka sektioner som har vunnit tårtor!

15 April 2014, 18:12
Här är sista bilden för dagen!

Imorgon kommer det inte att vara några utplacerade röststationer utan för att rösta behöver du gå in på studentportalen och sen in under studentomröstningar. Det är även sista dagen som valet är öppet.

15 April 2014, 13:26
Här är senaste uppdateringen av röstresultatet. TBi-sektionen ligger bra till med antalet röster för stunden, men än är inte valet över.