LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

På gång
27-28Aug

München Hoben

30-31Aug

Utediscot

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
27 August 2014, 14:00
Hälsa på oss i kön till Hoben!
Om magen kurrar säljer vi om en stund korv med bröd för 5:-
26 August 2014, 13:10
Ni glömmer väl inte bort att ni kan komma förbi oss i både Colosseum och Täppan för att snacka lite skit eller förnya ditt medlemskap? :)
21 August 2014, 10:41
Vill du bli kårmedlem?

Nu står vi i Täppan och Colosseum och säljer medlemskap. Vi kommer finnas på plats under hela Nolle-P så sväng förbi för att förnya ditt medlemskap, bli ny medlem eller för att bara snacka lite.
20 August 2014, 12:00
Äntligen är mottagningen 2014 och Nolle-P igång, vi vill bara hälsa alla nya och gamla studenter välkomna.

Vi ses i folkvimlet!