LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
26 February 2015, 14:20

26 February 2015, 13:48


25 February 2015, 20:26
Vill du vara med och påverka LARMs utveckling?
Svara då på den här enkäten - det tar cirka 5-10 minuter.
25 February 2015, 11:15
Nästa vecka annordnar LinTek Näringsliv Regionens dag! Då får du möjlighet att bland annat gå på studiebesök på Swisslog och mingla på creActive under en branchkväll med Mjärdeviföretag.

Det vill du väl inte missa?!