LinTek & Fortes Utedisco

Universitetets egna ljud, ljus och DJ-förening Forte! levererar teknik till de allra flesta av årets studentfester. Utediscot är en av de absoluta höjdpunkterna bland Linköpings studentfester. Vi släpar ut en galen mängd ljud och ljusutrustning till Blå havet på Campus Valla och bygger ett fett dansgolv som n0llan, n0llans faddar och alla andra studenter kan svänga sina lurviga på. Detta tillsammans med god mat och dryck samt liveframträdande av LiTHe Blås gör Utediscot till något man inte vill missa.

Visst finns det gott om fester att gå på under n0lle-p, men vi är säkra på att inget av dem riktigt når upp till samma nivå. Så se till att hålla ögonen öppna när biljetterna släpps (n0llan kan köpa biljetter av faddern). I år äger Utediscot rum den 31:e augusti. Besök hemsidan utediscot.se för mer information om höjdpunkten under nolleP!

LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
25 March 2015, 09:15
Förra året vann Coderdojo Norrköping Unionens och LinTeks engagemangsstipendium - vem vinner i år?
Nominera eller sök idag :)


23 March 2015, 12:53
Nu är Studentundersökningen över och vi håller på att utse vinnarna i tårttävlingen!

Det ser väldigt jämnt ut mellan sektionerna och vi kommer höra av oss till respektive ordförande när vi har ett resultat för att hitta ett bra tillfälle för tårta.
22 March 2015, 18:54

18 March 2015, 13:36
Nu är det absolut sista chansen att göra Studentundersökningen! Ta en paus i tentapluggandet och var med och tävla om en trerätters middag (och tårta till sektionen)! Se till att ta din chans att vara med och påverka.

Lycka till med tentorna!